d(*_*)b

d(*_*)b
trancing, loving, living...trance for life

luni, 16 noiembrie 2009

I Love YOU

Suna ca o afirmatie simpla pe care o cunoaste toata lumea, dar poate exprima foarte multe, depinde de fiecare persoana cum o percepe si in ce calitate si relatie este cu cel ce o spune.
Si eu spun, afirm acest "I Love You" celor care vor citi articolul (nu va ganditi la prostii) unele persoane vor fi mai speciale altele nu, deci, fiecare va percepe diferit....astept pareri ;)
Ca sa dau o nota de seriozitate am adaugat acest excelent release recent de la Kyau & Albert cu hit-ul I Love You cu remix de la Cosmic Gate! Have a great listen!


3 comentarii:

just me spunea...

ok... so I've red your article, which means that you love me, and I wonder now in what way you love me, for example and further more how deep??? I'm kind of curious :D ;;) :P

just me spunea...

by the way... melodia e super ;)

Levyany spunea...

but of course, de melodii nu te poti indoi :) doar the best apare pe blog...in ceea ce priveste intrebarea ta de curioasa, as putea spune asa: esti destul de isteata ca sa-ti dai seama in ce fel te iubesc eu, dar fiindca esti femeie si vrei neaparat sa auzi sau sa vezi in scris acest lucru, hmmmm...avand in vederea ca este un blog, nu am de gand sa scriu o declaratie :P dar, voi scrie un articol cam ce gandesc eu si cum percep iubirea ;) cheers :*